Finale KPN Marathon Cup Beloften Dames

De Beloften mochten als eerste het ijs op voor hun finale van de Marathon Cup. Vooraf stond er nog wel wat op het spel voor onze dames. Daniëlle kon zich met een goede wedstrijd nog plaatsen voor de doorstroomwedstrijd van de Topdivisie in Tilburg en onze meiden wilden ten kosten van alles hun plaats in de Top 10 van het Ploegenklassement terugverdienen. Vooraf was het doel om als ploeg top 15 te rijden in het Ploegenklassement. Het werd een levendige wedstrijd waarbij Sanne goed voorin te vinden was en Danielle nog wat achterin reed en de luwte opzocht om uit het gedrang te blijven met haar pijnlijke pols. In de finale reden de meiden toch keurig naar voren en Danielle pakte plaats 13 en Sanne reed ondanks al het hoesten en snotteren naar plaats 31. Met deze klasseringen stegen de dames naar de 9e plaatst in de Eindstand van het Ploegenklassement.

Eindstanden Ploegenklassement

1 Cenned

2 Blue Dune

3 Fortune Coffee

9 RekenService – VGR

Eindstand Algemeen Klassement

1 Arianne Pruisscher

2 Chantal Oosterkamp

3 Hilde Noppert

25 Daniëlle van Zanten

47 Sanne van Heel

49 Fransiene van Eck

Eindstand Jongeren Klassement

1 Arianne Pruisscher

2 Hilde Noppert

3 Britt Qaulm

12 Daniëlle van Zanten

25 Sanne van Heel

Al met al zijn we super tevreden over de prestaties en prestaties van onze Beloften. Er zijn mooie uitslagen neergezet, ze zijn als  schaatssters gegroeid en misschien wel het mooiste van allemaal ze reden echt als team  met maar vooral voor elkaar. Er staan nu nog een paar mooie wedstrijden op het programma voor onze dames.

Danielle : Deelname aan Aart Koopmans Memorial, ONK en Grand Prix 2 Weissensee, NK Allround Junioren B, NK Marathon Junioren B en Doorstroom wedstrijd Tilburg Top Divisie.

Sanne : Prestatietocht 100km Weissensee, NK Marathon Junioren B en 3 wedstrijden Regio Competitie Zuid waarbij Sanne in het Algemeen Klassement de 2e plaats in handen heeft.

Fransiene : 3 wedstrijden Regio Competitie Zuid waarbij Fransiene momenteel de trotse lijstaanvoerder is.