KPN Marathon Cup 7 Utrecht en Regio Competitie Zuid Breda

Wedstrijd met 2 gezichten

In Utrecht stond alweer de 7e wedstrijd om de Marathon Cup op het programma. Onze meiden stonden weer op volle oorlogssterkte aan het vertrek. Het werd een mooie levendige wedstrijd waarbij Britt geen enkele kopgroep heeft gemist. Lianne en Clarissa hadden ook goede benen en waren ook veelvuldig goed voorin te vinden. Floor reed weer goed in dienst van de ploeg. Even leek het erop dat we de slag volledig zouden missen. Na een breuk zat er niemand in het voorste gedeelte. Britt en Lianne wisten met een ultieme jump de aansluiting nog te maken. Toch waren de rijdsters het niet eens en kwam alles weer samen. In de eindsprint om de overwinning kwamen Britt, Lianne, Clarissa als 23e, 28e en 41e over de streep. Daarmee behielden onze meiden de 10e plaats in het Algemeen Ploegenklassement.

 

In Breda lieten Fransiene en Sanne zien dat ze duidelijk een maatje te groot waren voor de overige dames bij de Regio Competitie Zuid.

Fransiene kwam solo als winnares over de streep en Sanne won de sprint om plaats 2.

Nu op naar wedstrijd 8 in Breda, voor de meeste teamleden is dat hun thuisbaan. Komt u allen zaterdag de Beloften Dames starten om 17.00 en de Topdivisie dames om 19.15.