NK Junioren B Hoorn

Onze dames stonden gespannen aan het vertrek want het NK is altijd een vreemde wedstrijd. Veel korter als de normale marathon. Al snel in de wedstrijd gingen er 5 meiden op avontuur met de nummer 1 en 2 van het NK Allround van vorige week in Enschede. Het peloton leek al snel de handdoek te werpen maar dat was buiten Sanne gerekend. Ronde na ronde sleurde Sanne op kop en Daniëlle schoof geleidelijk aan door naar voren. Helaas kregen onze meiden geen steun van de overige rijdsters dus de koplopers waren gevlogen. In de finale verloor de kopgroep nog 1 rijdster en het peloton mocht gaan sprinten voor plaats 5. Daniëlle wist ondanks haar fysieke ongemakken na een loodzwaar seizoen een verdienstelijke 6e plaats te pakken. Deze wedstrijd was alweer het 5e NK van dit seizoen voor Danielle, 6e op het NK 3000m Junioren B, 6e NK Marathon Junioren B, 6e NK Mass Start Junioren 17e NK Allround Junioren B, 49e ONK Natuurijs Senioren en dan hebben we als begeleiding nog besloten dat ze het NK Marathon Senioren niet mocht rijden. Sanne wist na al haar werk en de zware wedstrijden tussen de mannen in de Regio Zuid van de afgelopen weken nog keurig 13e te worden. Trots op onze meiden.