Samenwerking met Team Mastermind

Team Mastermind en Rekenservice-VGR bundelen vanaf komend seizoen hun krachten. Door deze samenwerking verwachten de ploegen dat hun ambitie om mee te strijden in de top van het vrouwenpeloton nog beter ingevuld kan worden. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om faciliteiten te delen, trainingskampen te organiseren en een aanvulling te zijn op zowel organisatorisch als sportief vlak.
Team RekenService-VGR komt nu uit in de beloftendivisie en kan straks een reserverijdster leveren voor de Topdivisieploeg. Mastermind zal de naamdrager zijn van de gehele ploeg. Chantal Hendriks, Emma Engbers, Roos Markus en reserverijdster Sharon Hendriks blijven komende winter in de Topdivisie uitkomen in de kleuren van Mastermind. Vanuit RekenService-VGR voegen Quinty Ton, Sanne van Heel en Daniƫlle van Zanten zich als beloftenteam bij het nieuwe grotere ploeg.

Tjilde Bennis (Mastermind) en Sanne Teekens (RekenService-VGR) gaan de teams verlaten. Er wordt nog gezocht naar een vierde rijdster. De begeleiding van de marathonploeg komt in handen van Arwin Verschoor, Bert van Buren en Yoeri Lissenberg. “De sfeer in beide ploegen is goed en de dames kijken er naar uit om samen te trainen en elkaar sterker te maken.”

https://www.schaatsen.nl/nieuws/2021/april/mastermind-en-rekenservice-vgr-gaan-samenwerking-aan/