Time flies..

Een cliché, maar zo ontzettend waar, want onze zomer is voorbij gevlogen. Het lijkt nog maar een paar weken geleden dat we voor het eerst, in de nieuwe samenstelling, samenkwamen bij onze sponsor VGR en het nieuwe seizoen aftrapten.
Begin mei begonnen wij aan het gezamenlijke deel van onze zomer. Iedereen had voldoende rust genomen na een pittig winterseizoen en reisde vol energie af naar het Brabantse land. We leerden meer over het bedrijf van Arwin en kwamen er achter dat het niet alleen in het Groningse land hard waait.. Een week later maakten we kennis met de Drentse klinkertjes, waar niet iedereen onverdeeld enthousiast over was. Verder vierden we meteen ons eerste feestje: met de mannen van Rekenservice proosten we op hun 10 jarig bestaan.

In juni werden de eerste podiumplekken al behaald: Sanne pakte eremetaal op de Wageningse muur en het DK tijdrijden, Clarissa reed naar het zilver bij de marathon in Duisburg, Britt stond op het podium tijdens MTB wedstrijden en Danielle greep de macht bij het gewestelijk kampioenschap skeeleren op de baan.
Samen stonden de meiden aan de start van het NK skeeleren, waar ze zich van helaas geen bloemen werden gewonnen, maar wel mooi als team gereden is.
In juli kwamen we samen in de kop van Noord Holland, om daar het strand eens met eigen ogen te bekijken. Niet iedereen ziet dit even vaak, dus het leverde toch wel wat grote ogen op. Verder reed Danielle die maand al de eerste meters op het ijs, met de gewestelijke langebaan selectie en reed Floor kort in een aantal wielerkoersen.
Nadat traditioneel, de laatste skeelercup in Otterlo verreden was vertrokken we met een mooie groep naar Frankrijk, om te trainen in het (bijzonder) warme weer en te werken aan onze (bikini)lijntjes. We draaiden een kamp zonder calamiteiten en keerden vol extra verworven conditie terug naar Nederland.
In augustus en september zetten we de laatste puntjes op de I, werden er wederom podiumplekken gepakt door Sanne en Floor en kwamen we er achter dat in de tuin bij Danielle een heuse après-ski bar staat. Het beloftenteam ging op bezoek bij Sport Assistance van Eric de Ruijter in Breda, waar ze een sporttest aflegden en informatie kregen trainingen, wattages, voeding en andere belangrijke zaken. Verder liet Lianne zien dat ze klaar is voor de winter, door bloemen te pakken tijdens de MTB race in Zijdewind en reed Britt samen met Rekenservice Maurice de Veldslag om Norg.
Begin oktober stond voor enkele dames nog het NCK tijdrijden op het programma en reed Danielle alweer sterke tijden op de langebaan. Verder konden wij, dankzij onze sponsoren, op trainingskamp naar Leeuwarden, waar we trainden in onze nieuwe pakken, met een extra sponsor: Regio Adviesgroep Dussen.
Gebeurden er verder nog noemenswaardige dingen? Natuurlijk! Danielle haalde haar diploma, Clarissa en Fransiene gaven de aftrap voor de bouw van hun nieuwe (naast elkaar gelegen) huizen en de vriend van Fransiene vroeg haar, boven op een berg, na een zware beklimming, ten huwelijk.
Al met al was het een gezellige, leerzame zomer en kijken we vol spanning uit naar de eerste koers, aanstaande zaterdag!