Trachitol Trophy: Enschede en Utrecht

Dag 1 Enschede

De kop is eraf. De 1e wedstrijd om de Trachitol Trophy was een supersnelle op het ijs in Enschede. Onze dames reden een een sterke koers en door goed ploegenspel wist Floor een verdienstelijke 15e plaats te behalen voor Britt op plaats 23, Clarissa op plaats 34 en Lianne op plaats 35. Op naar dag 2 in Utrecht.

Dag 2 Utrecht

Beloften geven de koers kleur!

Onze dames van de Beloften begonnen goed aan de 2 daagse. De gehele wedstrijd waren ze actief voorin te vinden. In een pittige finale kwam Daniƫlle op een mooie keurige 7e plaats over de streep. Sanne reed ook een super finale en reed zich ook in de punten met een 19e plaats. Fransiene zag haar super sterke wedstrijd helaas niet bekroond worden want kwam in de volle finale ten val.

In de Topdivisie werd het ook een mooie koers met vele kopgroepen waarbij Britt zeer actief was en ze wist ook een kansrijke kopgroep te pakken. Helaas kregen ze net te weinig ruimte. Lianne buffelde als vanouds en reed een hele sterke koers en reed veelvuldig voorin. Clarissa gaat ook weer steeds beter rijden en gaat per wedstrijd vooruit. Floor had een mindere dag dat kwam door haar opspelende oude blessure. Uiteindelijk kwam Britt op plaats 23, Lianne op plaats 25 en Clarissa op plaats 41 over de streep.