Trainingsweekend 10-11 juli Biesbosch

Dag 1, vrijdag 10 juli begon de dag bij Fort Bakkerskil.
Hier werden Sanne T, Sanne H, Daniëlle, Lieke en Claudia vriendelijk ontvangen met een kopje thee en wat lekkers. Na wat kletsen over de stand van zaken stond er een skeelertraining op het programma, die helaas in het water viel. Gelukkig had Lieke een alternatieve training bedacht: elastieken, lopen, springen en andere oefeningen.
Na een heerlijke lunch in ons appartement, verzorgd door Claudia, zijn we op de fiets gestapt richting Brakel. Hier mochten we gebruik maken van het wielerparcours van WTC MaasWaal, zo konden we op een veilige manier een intervaltraining afwerken. Eenmaal terug in het appartement kwam Quinty, na een lange werkdag, ons team compleet maken. ‘s Avonds stond er een heerlijke pasta op het menu van Fort Bakkerskil. Hierop volgde een gezellige avond met het team, als meiden onder elkaar.

Dag 2, zaterdag 11 juli, de wekker ging om 7:30 voor de één vroeg en voor de ander een ‘normale tijd’. Na het ontbijt vertrokken we naar de Biesbosch voor een duurtraining op de skeelers, die vandaag gelukkig net niet in het water viel. Vervolgens hebben we gepicknickt op de parkeerplaats en zijn we vertrokken voor de 2e fietstraining van het weekend onder leiding van onze ploegleider Arwin. Deze vond wederom plaats in de Biesbosch op de perfect cirkel. De beentjes waren moe maar we hadden een mooi vooruitzicht namelijk varen en kanoën door de Biesbosch.